Geboorte

Een speciaal moment!


Een geboorte,.. een verloving,.. een verhuizing of een ander heugelijk feit brengt u pas goed voor het voetlicht met een speciale kaart op maat. Natuurlijk kunt u bij ons kiezen uit de mooiste collectie kaarten van de bekende fabrikanten! Maar als u het moment echt speciaal wilt maken kiest u zelf papier,.. de letter,.. de inktkleur of een heel mooie foliedruk van goud of zilver. Wij maken het snel en vakkundig! U kunt bij ons de boeken mee naar huis nemen en op uw gemak een passende kaart kiezen, zit er niks voor u bij komt u gewoon uw boek omruilen voor een anders exemplaar.

  Een eigen kaartje!


Iets leukers is bijna niet denkbaar,.. uw eigen ontwerp op een papiertje of servet uitgewerkt tot uw eigen Kerst,.. geboorte of verlovingskaart. Ook daarvoor klopt u bij ons aan,.. Sheranie van Sheer Design spreekt met u de wensen door en geeft deze vorm in een digitaal bestand dat in de drukkerij wordt uitgewerkt tot een kaartje op maat.

 

 

Wij hebben de collecties in huis van de volgende aanbieders:

 

 BuromacFamily Cards 

 

Klik op de logo's om de collecties te bekijken. Wilt u net iets specialers neem dan even contact op met Sheer Design, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.